?

Afhaalopdracht 2021

NO NOnsense Afhaalopdracht Consumenten reparatieservice

Hieronder vindt u de afhaalopdracht. Deze afhaalopdracht is alleen voor:
* Winkeliers/verkooppunten Nilfisk
* Klanten van VVS-Online.nl en Nilfiskdealer.nl

Overige klanten verzoeken wij om voor de reparatie contact op te nemen met de winkel waar de apparatuur gekocht is. Deze afhaalopdrachten worden niet verwerkt.

DHL komt 1 maal afhalen. Zorg dat de magazijn medewerker(s) weten dat DHL een pakket op komt halen. Is DHL langs geweest en er is niets meegegeven dan kunt u het pakket zelf opsturen.Wij maken maar 1 maal kosten voor een afhaalopdracht.

Belangrijke tips:

De apparatuur dient zeer goed verpakt (zie verpakken) te zijn en gereed te staan voor DHL. Nooit op een pallet! Bij de P150-160 en premium serie dient de shampoo verwijderd te zijn!!! Indien een machine niet verpakt is conform de AVC voorwaarden en er ontstaat schade of verlies van onderdelen valt dit buiten de garantie of de vaste prijs!

Maximale doos afmeting voor hogedrukreiniger is 45*45*95 cm en maximaal 31 KG.

Verpakt u buiten deze maat dan belasten wij € 55,00 excl. BTW aan u door i.v.m. groot verpakking. Pakketten boven deze maten worden automatisch op een pallet vervoerd.

De Stof-en waterzuigers dienen geheel schoon aangeleverd te worden zonder vuil in de ketel. Het ronde filter moet schoon zijn en de stofzak NIET meezenden. Als de machine niet voldoet aan bovengenoemde wordt de machine met kosten geretourneerd.

Stofzuigers: Als de telescoopbuis niet kapot is dan niet meezenden. U kunt de stofzuiger dan makkelijker in een kleine doos inpakken.

De reparatie wordt de volgende werkdag opgehaald als het formulier voor 16.00 uur bij ons binnen is. Er moet iemand aanwezig zijn op het afhaaladres totdat de vervoerder geweest is. Bij niet thuis zijn de kosten € 13,25 (NL) en België € 14,75 Bij het versturen van deze afhaalopdracht gaat u akkoord met de eventuele afhaalkosten.

Lees tips voor het verpakken.

Apparatuur die niet onder de garantie- en/of vaste prijs vallen zullen de kosten van de afhaalopdracht altijd doorberekend worden.

Afhaalopdracht formulier

Contactpersoon
Afhaaladres
Factuuradres
Gegevens van machine
Gegevens van gebruiker
Voor akkoord
Alle velden met * zijn verplicht in te vullen